Get Adobe Flash player

Spelningar görs på företag och för privatpersoner,  i festvåning, restaurang, "hemma hos" eller party-tält ni hyrt för er fest.

 

Vad behöver jag på plats?

Ett bord, minst 70 x 120 cm och ca 80 cm högt. (Dvs. ett "normalt" matbord.) 1 vägguttag 10A. (får EJ var "styrt", dvs kopplat via

"lampknapp"!) inom 10m.

 

Tider.

Jag spelar så länge ni vill. I grundpriset ingår 4 timmar före 02.00, timmar utöver detta debiteras extra.

 

Jag har med mig en bra ljudanläggning för upp till ca 100 personer och en mindre ljusanläggning. Det går utmärkt att komplettera med större ljud och/eller ljusanläggning. Jag rekommenderar scannerpaketet som ger en riktigt snygg ljusshow, speciellt i kombination med rökmaskin! Filmsnutt hur det ser ut med stor ljusanläggning

 

När du bokar mig går vi igenom vad ni och era gäster gillar att dansa till.  Vill ni får ni gärna skicka mig en "önskelista" innan festen. Kanske ber ni i inbjudan gästerna önska en låt i samband med att dom tackar ja till er fest. Jag kan spela allt från swing och 50-talsmusik till hyperaktuella "floorfillers". Soul, disco, rock, schlagers och svensk pop spelas med medryckande glädje, liksom både gammeldans och svensktopp. En kväll på mitt dansgolv är en salig blandning av glada, välkända taktfasta låtar som spänner över alla musiktyper. Temakvällar, t ex 60-tal, 70-tal, rockkvällar eller varför inte en afton med latinamerikanska rytmer, är mycket uppskattat.

Jag spelar för er och är självklart lyhörd för önskemål från gästerna under kvällen!

 

Jag spelar över hela Sverige. I Stockholm ingår resa / transport i priset.

* Gäller ca 50 km från Åkersberga vid ej komplicerad resa, till exempel i skärgården. Ev. parkering tillkommer.

 

DJ med ljudanläggning och ljusanläggning inkl. transp. i Stockholm & 4 speltimmar före 02.00. Riggning i samband med spelstart.

5500:-

 

Extra timmar, per timma (sluttid före 02.00)

500:-

Extra timmar, per timma (sluttid efter 02.00) 750:-
Riggning innan middagen 750:-
Scannerpaket. Ger en riktigt snygg ljusshow! Ger bäst effekt i kombination med rökmaskin. 1000:-
Rökmaskin - gör ljuset väldigt effektfullt! (Vid hyra av scannerpaket endast 150:-) 300:-
Uppgraderad ljudanläggning XXL med aktiva basar mm. 1000:-